Zon- en Insectenwering

Zonwering Rainbowsol

Met bouwkundige oplossingen leveren wij u kwalitatief hoogwaardige en duurzame zonwering voor uw kozijnen/beglazingen. In de vorm van bijvoorbeeld prachtige screens, rolluiken, terrasoverkappingen of markiezen, dan is een keuze uit de Rainbowsol-Collection vanzelfsprekend. Uw schaduw is onze uitdaging, als het gaat om esthetische zonwering voor comfort en gebruikersgemak en natuurlijk energie besparing. Zo leveren we al onze zonweringen standaard met de Somfy io motoren en bijbehorende afstandsbediening, die ook mobiel te regelen zijn.

Bij nieuwbouw situaties worden veel zonweringen geïntegreerd in de bouwschil*, rekening houdend met onderhoud en behoudt van de thermische- en bouwfysische eigenschappen van deze.

* gevel- en dak afwerking

Voor renovatie geldt hetzelfde. Alleen daarbij is de balans tussen kosten en baten vaak anders, omdat er voor veel situaties te veel moet worden aangepast.

AK maatwerk is ruim 20 jaar dealer van Rainbowsol. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

https://akmaatwerk.nl/wp-content/uploads/2020/01/rainbow-collection-logo-150x44.png

Insectenwering

Voor vrijwel alle ramen en deuren  een juiste oplossing om insecten buiten het huis te houden. Hor systemen van hoogwaardige kwaliteit zoveel mogelijk schroefloos te monteren en in veel standaard kleuren of eventueel ook leverbaar in afwijkende kleur.

Wij  adviseren u graag.

https://akmaatwerk.nl/wp-content/uploads/2021/01/mug-250x200.jpg

Lamellen in dubbelglas

Perfecte toepassing daar waar zonwering niet buiten geplaatst kan worden of buiten zonwering niet past in de esthetische wensen of anders... Zo zijn InBlindz (lamellen in glas) zeer hygiënisch. Met zonwering/raamdecoratie in het glas, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over ophopende stof of andere viezigheid. Ten tweede is het duurzaam.

Het energiebesparende karakter van InBlindz zorgt ervoor dat u aan het einde van het jaar een lagere energierekening heeft. Daar houdt het niet bij op. InBlindz geeft u de mogelijkheid om het binnenklimaat naar wens te reguleren. InBlindz: als praktisch en fraai voor de dakkapel, badkamer, keuken en serre, perfecte combinatie bij kunststof- en/of aluminium kozijnen.

De voordelen op een rijtje:
• Zeer hygiënisch: stof- en onderhoudsvrij
• Uitstekende zonwering
• Licht en warmte regulerende raambekleding tussen glas
• Energiebesparend
• Biedt privacy
• Gegarandeerde kwaliteit
• Duurzaam, lange levensduur
• Perfect bij stofallergie

https://akmaatwerk.nl/wp-content/uploads/2020/01/Inblindz_logo-170x45.png

Downloads:

Brochure Inblindz

 

Meer informatie?

Vraag het aan AK-maatwerk, wij horen graag van u!