Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Gayko

Ramen en deuren bepalen voor een belangrijk deel het uiterlijk van uw woning. En dat moeten ze een hele lange tijd doen. U wilt dus zeker zijn dat u de juiste keuze maakt. AK-maatwerk biedt u deze zekerheid met o.a. Gayko kunststof kozijnen. Ook in het mooiste design en de beste kwaliteit. Welk kozijn past bij u?

 

GAYKO betere ramen en deuren

Gayko investeert veel in de ontwikkeling van haar producten, zo heeft Gayko door slimme technologieën zoals robotisering de kosten laag kunnen houden. Daarbij hoeven we niet te snijden in de kwaliteit. Integendeel, we kunnen zelfs hogere kwaliteit leveren door vele patenten die hieruit zijn voort gekomen.

Bouwkundige aanpak

Met een bouwkundige montage kunt u er op rekenen dat onze kozijnen een zeer lange levensduur hebben. De investering verdient zich alleen al terug door de waarde vermeerdering van uw vastgoed en dan hebben we nog niet eens de comfortverbetering, energie – en onderhoudsbesparing meegerekend.

https://akmaatwerk.nl/wp-content/uploads/2020/02/Betere-ramen-en-deuren-300x62.jpg

Hefschuifdeuren Schmidt

SCHMIDT ontwikkelt en produceert hoogwaardige kunststof hefschuifdeuren voor grote afmetingen en volgens de specifieke wensen van onze klanten, met een optimale kwaliteit en met innovatieve oplossingen. Tegelijkertijd voldoet SCHMIDT hefschuifdeuren aan de hoogste eisen op het gebied van energie-efficiëntie, ergonomie en comfort. Bij grote en hoge pui afmetingen is de Schmidt hefschuifpui de Rolls-Royce onder de kunststof schuifpuien.

Ondanks de zware dubbele of zelfs tripel gelaagde beglazingen schuiven de deuren soepel. Door het hef-systeem rolt de schuifdeur vrij van haar tochtwering, wat dus vrijwel geen weerstand geeft, slechts de massa is de weerstand. Bij sluiting zakt de deur in de tochtwering waarbij de hoogste waarden van water- en luchtdichtheid behaald wordt.

https://akmaatwerk.nl/wp-content/uploads/2020/01/schmidt-logo-300x92.png

HEERING kunststoffen

Een woning is steeds vaker een plek waar men wil ontspannen en genieten van zijn of haar vrije tijd. Daarom is het van belang dat een woning gebouwd is met duurzame en onderhoudsarme materialen, terwijl hoge kwaliteitseisen gewaarborgd blijven. Iedere dag weer genieten onze klanten van hun woning, doordat ze gekozen hebben voor onderhoudsarme bouwproducten.

Heering heeft zich in bouwbranche de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier. De producten van Heering worden voornamelijk toegepast op de schil van de woning. De belangrijkste productgroepen zijn gevel- en dakrandbekleding, kozijnafwerking, vensterbanken, wandbekleding, bouwprofielen.

https://akmaatwerk.nl/wp-content/uploads/2020/01/heering-logo-300x42.png

Meer informatie?

Vraag het aan AK-maatwerk, wij horen graag van u!