Aluminium kozijnen en serres

Reynaers aluminium

Reynaers Aluminium is een toonaangevende producent van aluminium ramen, deuren, schuifsystemen. Reynaers biedt een hoog isolerend raamsysteem dat voldoet aan de huidige eisen op het gebied van isolatie, stabiliteit en veiligheid. Met dit systeem kunnen ramen gerealiseerd worden met een isolatiewaarde (U-waarde) lager dan 1.2 W/m²K.

Het systeem is geschikt voor drievoudige beglazing. De prestaties op gebied van geluid, water- en winddichtheid, maar ook op gebied van kogel- en brandwerendheid, voldoen aan de strengste Europese standaards. Bovendien zijn de aluminium kozijnen beschikbaar in verschillende inbraakwerendheidsklassen (klasse 2 en 3).

Reynaers Aluminium ontwikkelt en produceert al 50 jaar innovatieve aluminium systemen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Systemen die een blijvende meerwaarde geven aan uw gebouw of woning. Reynaers Aluminium biedt bovendien een uitstekende prijs / kwaliteit-verhouding en geeft 10 jaar systeemgarantie op haar systemen.

https://akmaatwerk.nl/wp-content/uploads/2020/01/REYNAERS-logo-150x143.png

Reynaers SteelLook SL38

Reynaers SLimLine SL38

SL 38 is een aluminium raam- en deursysteem dat niet alleen ultraslank is, maar ook voldoet aan de moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid. Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid voor toepassing van drievoudige beglazing. De strakke uitstraling past uitstekend bij renovatieprojecten als vervanging van stalen ramen en ook in nieuwbouw levert SL 38 een belangrijke bijdrage aan de detaillering van een gebouw.

SL 38 is beschikbaar in drie stijlen:

  • SL 38 Classic: ontworpen vanuit het “stopverf detail” bij stalen kozijnen.
  • SL 38 Cubic: de vertaling van de Classic naar een “vlakke” detaillering. Dit type combineert slankheid met de traditionele moderne uitvoering van aluminium kozijnen.
  • SL 38 Ferro: vertaalt Cubic naar een “staal look” door een vierkant detail op de draaiend element van de ramen.
https://akmaatwerk.nl/wp-content/uploads/2020/01/REYNAERS-logo-150x143.png

Aluminium Serre bouw

Uw serre is vaak een verlengstuk van uw woning naar de tuin. U haalt werkelijk de natuur in huis en geniet heel het jaar van uw tuin in alle weersomstandigheden. Wij hebben als dealer de ervaring om u te begeleiden bij de realisatie van uw aanbouw of serre.

Een serre of een veranda is meer dan zomaar een ‘verlengstuk’ van uw woning. Het is het ideale middel om buiten naar binnen te brengen. Zo kunt u genieten van een oase van vrijheid en rust.

De aluminium serres van Miniflat bestaan in verscheidene materialen, modellen en kleuren. U vindt bij ons zeker en vast de geknipte woninguitbreiding.

Bent u benieuwd welk tuinkamermodel het meest aan uw dromen beantwoordt? Ontdek het bij Miniflat. Zij maken namelijk serres in verschillende stijlen. Van een eenvoudige vlakke aluminium serre tot aluminium serres met een slanke stalen look.

 

https://akmaatwerk.nl/wp-content/uploads/2020/02/Miniflat-logo_1-280x118.jpg

ALIPLAST aluminium kozijnen

De moderne aluminium systemen van Aliplast zijn ontwikkeld om lange tijd mee te gaan. Het is daarom van belang dat u kiest voor kwaliteit. ALIPLAST staat garant voor die kwaliteit. ALIPLAST heeft in ruim 25 jaar een stevige reputatie opgebouwd met het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, serres, schuifsystemen. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen zij dan ook zeer hoog in hun vaandel.

Deze raamsystemen munten uit door de uitstekende thermische eigenschappen, waardoor het bijzonder geschikt is voor toepassing in energie neutrale projecten. Ook de akoestische prestaties dragen sterk bij tot een verhoogde comfortbeleving van de bewoners.

https://akmaatwerk.nl/wp-content/uploads/2020/01/aliplast-logo-150x33.png

Downloads:

Brochure Aliplast

 

Meer informatie?

Vraag het aan AK-maatwerk, wij horen graag van u!