Tekenwerk

Bouwkundig Tekenwerk

Naast onze maatwerk producten, leveren we bouwkundig ontwerp en tekenwerk voor uw bouwproject. Uw aanbouw, dakopbouw, prefab dakkapel, serre, renovatie werkzaamheden volledig uitgewerkt tot in bouwbare details? Dat kan met AK-maatwerk.

Bij het ontwerp denken we als de bouwer en bouwen uw project al volledig op papier. Geen misverstanden en gepuzzel op de bouwplaats maar duidelijkheid.

Voordelen:

  • een ontwerp dat duurzaam is met hoge energie prestatie voor iedere begroting
  • door slimme constructies eenvoudig uitvoerbaar
  • verkorte bouwtijd, reductie van kosten
  • naadloze communicatie
  • een waardevol eindresultaat volledig naar uw wens met veel bouw plezier

Renovatie tekenwerk

Uw woning renoveren naar een duurzaam en energie zuinige comfortabel woning. En daarbij rekening houdend met kosten en een esthetisch wenselijk eindresultaat?

AK-maatwerk bedenkt en berekent de mogelijkheden voor de hoogst haalbare isolatie waarden voor uw situatie. Van volledige schilrenovatie tot ontwerp voor een enkel kozijn…..

Prefab dakkapel

AK-maatwerk concepten voor prefab dakkapellen zijn traditioneel en innovatief. Waardoor een ranke en slanke dakkapel mogelijk is met zeer hoge energie prestaties en daarbij nauwelijks onderhoud.

Van airco tot geïntegreerde zonweringen, alles zo uitgedacht dat de kosten voor aanschaf beheersbaar worden, en het onderhoud zo min mogelijk is. Voor ieder dak en iedere woning een eigen ontwerp, van vervangen van een bestaande dakkapel tot een volledig dak en nieuw in te richten zolder….

Nieuwbouw

Een bouwtekening van uw project voorkomt catastrofe en garandeert u waarde voor uw investering. Duidelijke tekeningen en detailleringen zorgen voor een naadloze communicatie tussen opdrachtgever en de bouwer. U kunt zorgeloos en dus met plezier uitkijken naar een leuke bouw- en verbouwfase. AK-maatwerk ontwikkelt bouwkundige plannen voor ieder type woning van detail en prefab bouw tot volledige verbouwing.

 

Prefab bouwen

Prefab bouwen is natuurlijk een van de grootste voordelen naast duidelijke communicatie op papier. De maatwerk tekeningen van AK, maken prefab bouwen mogelijk. Daardoor versnellen de bouwtijden op locatie, en wordt het eind resultaat nog strakker door o.a. betere omstandigheden in de werkplaats.

Meer informatie?

Vraag het aan AK-maatwerk, wij horen graag van u!